Welkom op de site van Cyclone Computers, dé plek in Huizen waar u met alle PC vragen terecht kunt! Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe computer, de opwaardering van een oudere PC of alleen losse onderdelen, we kunnen u adviseren e n het in orde maken. Eén van onze grootste speerpunten is dat u (zonder al te veel technische kennis) met uw PC kan werken. Een nieuwe computer wordt dan ook bij u thuis geassembleerd en gedemonstreerd zodat u meteen aan de slag kunt.

Heeft u problemen met uw bestaande computer? Bel ons gewoon. Of u nu het internet op wilt, juist geen internet toegang meer heeft, weigerende e-mail of andere problemen met de soft- of hardware, dan kunnen wij u vast wel helpen. Dit alles tegen een alleszins schappelijk tarief.

Meer geavaceerde zaken gaan we ook niet uit de weg. De aanleg van een netwerk bij u thuis of op het bedrijf kunnen we verzorgen zodat u met meerdere computers het internet op kunt, bestanden kan delen of met meerdere personen op één printer afdrukken. Kabels en stekkerblokken kunnen worden weggewerkt in gootjes zodat het op een nette manier onder uw bureau is opgeborgen.

Navigeer door het bovenstaande menu om meer specifieke informatie de onderwerpen te krijgen. Als extraatje kunt u in de sectie support informatie over hardware vinden, oplossingen voor bekende of lastige problemen en toegang tot drivers.

Mocht u op deze site geen antwoord vinden op uw vragen dan kunt u ons altijd E-mailen of bellen.

 

Ies Nijman
Cyclone Computers